Eruh MYO Yurt Başvurusu

Eruh Meslek Yüksekokuluna kayıt yapan öğrenciler başvurabilir.

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığımıza bağlı Eruh Kız ve Erkek öğrenci yurtları barınma başvuruları için 31 Ekim 2021 tarihine kadar ekte verilen "Yurt Başvuru Formu" doldurulup imzalanarak eruhmyo@siirt.edu.tr adresine gönderilecektir.

Komisyon tarafınca en geç 3 Kasım 2021 tarihine kadar başvuru sonuçları web sitemizde yayınlanacaktır.

Yurt kayıtları sırasında Başvuru Formunda yer alan beyanlara ait aşağıda yer alan belgelerin eksiksiz getirilmesi gerekmektedir. Beyana aykırı başvuranların kayıt işlemleri gerçekleşmeyecektir.

Yurt Kaydı Sırasında İstenecek Belgeler;

1-      Nüfus Kayıt Örneği

2-      Özel Durumu Varsa Belgesi

3-      Baba ve Annenin maaş bordrosu çalışmıyorsa SGK hizmet dökümü

4-      Burs Almadığına Dair E-Devlet Çıktısı

5-      Vesikalık Fotoğraf (1 Adet)

6-      Ev sahibi olmadığını E-devletten ya da tapu müdürlüğünden belgelenmesi

Yurdun İmkânları;

Yurdumuz Barınma amacı taşıdığından yemekhane ve kantin hizmetleri bulunmamaktadır. Yemekhane ve kantin hizmetleri Meslek Yüksekokulumuz binasında yer almaktadır.

Yurtlarımız Kalorifer sistemi ile ısınma sağlanmakta. Ayrıca öğrencilere Nevresim Takımı ile 1 adet battaniye verilmektedir. Kış mevsiminin göz önünde bulundurarak öğrencilerimizin isteğe bağlı olarak kişisel olarak da Nevresim Takımı, Battaniye, Yorgan vb. malzeme getirebilirler.

Öğle Yemeği Ücreti Öğrenci İçin: 2,75 TL

Yurt Ücreti Aylık: 100 TL