Eruh Meslek Yüksekokulumuz Miniklerimize Renk Saçmaya Devam Ediyor.

Eruh Meslek Yüksekokulumuz bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal Sorumluluk ve Etkileşim Topluluğu’na üye öğrencilerimiz ve Eruh Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin organizasyonu kapsamında Özlüpelit Köyü’ne ziyaret gerçekleştirildi. Ziyaret doğrultusunda Özlüpelit İlkokul öğrencilerine bol bol eğlenceli zamanlar yaşattılar. Öğrencilerimiz tarafından palyaço gösterileri, yapılan yüz boyama etkinliğinden sonra miniklerimizin yüzünde açan o gülümsemeye vesile olmaktan dolayı kendilerinin de çok mutlu olduklarını belirttiler. Öğrencilerimiz ve Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından organize ve finanse edilen meyve ikramı, oyuncak hediyelerin dağıtılması ve köy okuluna kırtasiye ve temizlik malzemelerinin verilmesi ile etkinliğimiz son buldu.

Topluluk başkanı Sevgi TALAY: ‘’ Öğrenci arkadaşlarımızla etkinliklerimizle birlikte bu anlamda farkındalık yaratmaya devam edeceğiz. Eruh ilçesine bağlı köy okullarına ziyaretlerimiz artarak devam edecek olup etkinliklerimiz daha başarılı ve verimli olacaktır.’’ diyerek açıklamada bulundu.

Bu güzel ve anlamlı etkinlikten dolayı öğrencilerimizi tebrik eder Eruh ilçesi köylerine yapacakları ziyaretler için başarılar dileriz.

Öğr. Gör. FATİH PULAT (0484) 212-1111 /
Eruh Meslek Yüksekokulu
21.3.2019