Erasmus Programı

ERASMUS NEDİR?

Erasmus plus ya da Erasmus+ tarafından eğitim, iş deneyimi, olumlu ve spordan olumsuz yönde geliştirmeleri için bir programdır. Erasmus, üniversite ve yüksek lisansın ve eğitimin eğitimin eğitim kampı bir üniversitede devam etmelerini sağlamalarını ve insanların yeni işlerine sahip olmalarını inşa edilmiş bir sistemli sistem. 2007 – 2013 listesinden uygulanan bu programdan sonra 2014-2020 yılları arasında uygulanmış. Hayatboyu eğitim programı programı olan bir çok programı (Erasmus, Leonardo da Vinci, Grundtvig programları ile Gençlik ve 5 ortak işbirliği programı: Erasmus Mundus, Tempus, Alfa,

 Öğrenci programı olan Erasmus, Erasmus+'ın bir parçası olup olası yurt dışında bir üniversitede eğitim görmelerine veya yapmalarına imkan dahilinde. ERASM PLUS'IN Erasmus+ uluslararası eğitim ve tamamlayıcı iş birliğini geliştirebilir. Akademik çocukları ve eğitim personeli programlarının yanı sıra staj ve iş ve spor sektöründeki iş projelerini de.

 ERASMUSLA FAYDALANABİLCEĞİNİZ EĞİTİM PROGRAMLARI

 Erasmus plus (Erasmus+) öğrenci programlarının bir parçası olarak iki her türlü olasına çıkabilirsiniz: Bir Avrupa üniversitesinde eğitim alacak olan bir şirkette öğrenci öğrenciler iki programa da bir defaya olamazlar. Erasmus hibeleri başına konaklamak olarak 24 ay ile sınırlı. Yurtdışında seyahat etmek ile birlikte tek parça yapmak mümkündür.

Eruh Meslek Yüksekokulu Erasmus Koordinatörü; 

Öğr. Gör. Yunus YOLBAŞ

E-POSTA ; yns104   hotmail.com 

 İletişim ; (0484) 212-1111

 Dahili ; 4026

Öğr. Gör. AHMET GÜNDÜZ
Güncelleme : 3.06.2023 15:44:08