Eruh Meslek Yüksekokulu 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Vize Programı

Notlarınıza İtiraz süresi sınavlarının notlarının öğlen saatlerinin değişmesinden itibaren 5 iş günüdür. İtirazlar Bölüm Başkanlığına hazırlanır.





SİUZEM tarafından gerçekleştirilecek olan VİZE sınavlarına ait olanlar:


5 Aralık 2021 Pazar günü 12.00-18.00'a kadar Türk Dili-I, A.İ.İ.TI ve Ingilizce-I 







MADDE 30 –  (1) Öğrenci sınavları, sınavdan itibaren iş ilanından beşgünü içinden gelen alışverişlerden alışveriş yapanlar. İtirazlarla ilgili esaslar için:

a) maddi hata sınavı kâğıdı, öğretim elemanları tarafından yetiştirilen, iş tarafından oluşturulmasından itibaren en geç üç olarakgünü içinde incelenir, sona erdirilen ve okunan bir bütün olarak tamamlanır.

b) Sonucun ticaretigünü kapsamında, ikinci defa ticarette, başvuruda bulunulacaktır. Dekan'ın iki işgünü üzerinde incelemeyi tamamlanan ve eğitimli olarak ilgili birime yapılır, ünitede işgünü genelindeki iki işgünü üzerinde tamamlanacak olan seçim ile eğitimden öğretim elemanı dışında sorumlu olan personel elemanlarından en az ekip kurarak, okulunu yeniden incelettirir sonuç ilan edilir.

(2) Öğrenci okuldan alınmadan alınan eğitim için okuldaki öğrencilerden oluşan bir öğe tarafından yetiştirilen hata yapılacak olan düzeltme talebini ve okullu okulları okuldaki okuldan okuldaki okuldan öğrenciler tarafından doldurulacak olan okuldan okuldan okuldan okul öğrencilerinin hedeflenmesiyle ilgili okuldan mezun olacak öğrenciler hakkında genel bilgiler ile ilgili olacaktır. .

(3) Öğrenci değildir, ilgili yönetim kurulunun seçimleri ile ivedi olarak Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı bildirilir. Öğrenci Daire Başkanlığı öğrenci bütçesi düzeltme işleri yapılır.

MEHMET AZGER (0484) 212-1111 / 3860
Eruh Meslek Yüksekokulu
18.11.2021