Eruhta Kurumlararası Voleybol Turnuvası

Eruh Kaymakamlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünce düzenlenen kurumlararası voleybol turnuvası sona erdi.

Eruh Spor Salonunda 28 takımın katılımıyla gerçekleştirilen turnuvanın finalinde Konakspor'u yenen  Meslek Yüksekokulumuz şampiyon oldu.

Kaymakam Murtaza Dayanç, yaptığı açıklamada, turnuvanın güzel maçlara sahne olduğunu ve bu tür sportif etkinliklerin birlik ve beraberlik ortamını pekiştirdiğini belirterek,"İlçemizde birlik ve beraberliği, kaynaşmayı ve dayanışmayı tesis etmek amacıyla voleybol turnuvası düzenledik ve bu turnuva sayesinde kardeşçe çok güzel maçlar izlek. Finalde şampiyon olan takımı tebrik ediyorum. Bu tür turnuvaları devam ettireceğiz." dedi.

ABDURRAHİM ŞİLKEN / 4028
Eruh Meslek Yüksekokulu