ERUH MYO’dan “İYİLİK YAP İZİ KALSIN” Etkinliğine Destek

Eruh Meslek Yüksekokulu Sosyal Sorumluluk ve Etkileşim Topluluğu öğrencileri palyaço ve tavşan kostümleriyle etkinlikte faaliyetlerini gösterdiler. Proje destek veren hayırseverlerin (Bursa ilinde faaliyet gösteren " Özel İlk Ders Anaokulu" kardeş okulu) katkılarıyla Eruh ilçemizin Ufuca İlkokulu’nu ziyaret ettiler. Elbise ve ayakkabı yardımları dağıtıldı, sevimli öğrencilerin yüzleri boyandı, müzik eşliğinde oyunlar oynandı.

Mehmet Akif ERSOY İlkokulu müdürü İbrahim TEFRUL; Bursa ilinde faaliyet gösteren " ÖZEL İLK DERS ANAOKULU" kardeş okulumuz olan Ufaca İlkokulu öğrencileri için kermes düzenlediler. Kermesten elde edilen gelir ile Siirt ilimizin Eruh ilçesinin Ufaca İlkokulu öğrencilerinin bütün ihtiyaçları giderildi. Özel İlk Ders Anaokulu müdürü Sayın Gönül ŞENTÜRK Hanımefendinin ve değerli öğretmenlerinin özenle hazırlayıp kargoladığı bir birbirinden güzel hediyeleri bugün Ufaca İlkokulu öğrencilerine dağıtmaya gittik. Miniklerimizin sevinçleri görülmeye değerdi. Yanımızda Siirt Eruh Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden oluşan palyaço ekibini de götürdük. Öğrencilerimizle güzel oyunlar oynadık. "İYİLİK YAP İZİ KALSIN" adlı Sosyal Sorumluluk Projesi bu yıl 2.'si gerçekleştirildi. Geçen sene Demiremek İlkokulu öğrencilerinin ihtiyaçları giderilmişti. Bu projede emeği geçen Özel İlk Ders Anaokulu ve Siirt Eruh Meslek Yüksekokulu yönetimine ve Palyaço ekibine şükranlarımızı sunarız. 🙏 İyi ki varsınız” diyerek açıklamada bulundu.

Eruh Meslek Yüksekokulu
18.12.2019