ERUH MYODAN ÇOCUKLARI GÜLÜMSETEN ETKİNLİK!

Eruh Meslek Yüksekokulumuz bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal Sorumluluk ve Etkileşim Topluluğu’na üye öğrencilerimiz Eruh Mehmet Akif ERSOY ilkokuluna ziyaret gerçekleştirildi. Ziyaret doğrultusunda öğrencilere bol bol eğlenceli zamanlar yaşattılar. Öğrencilerimiz tarafından palyaço gösterileri, yapılan yüz boyama etkinliğinden sonra miniklerimizin yüzünde açan o gülümsemeye vesile olmaktan dolayı kendilerinin de çok mutlu olduklarını belirttiler. Öğrencilerimiz ve idari amirlerimiz tarafından organize ve finanse edilen meyve ikramı ve top kek verilmesi ile etkinliğimiz son buldu.

Mehmet Akif ERSOY İlkokulu müdürü İbrahim TEFRUL: ‘’ Bugün Eruh Meslek Yüksekokulu müdürü Sayın Bedrettin VAROL, müdür yardımcısı Sayın Yahya AKTU ve birbirinden sevimli mi sevimli "PALYAÇOLAR" Okulumuz öğrencilerine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdiler. Öğrencilerimiz palyaçoları gördüklerinde sevinçten havalara uçtular ve palyaçolarla sarmaş dolaş oldular. Sevimli palyaçolar öğrencilerimizle oyunlar oynadılar, şarkılar söylediler, dans ettiler ve yüz boyama yaptılar. Ayrıca öğrencilerimize meyve suyu ve topkek dağıttılar. Bu güzel günü öğrencilerimize yaşatan Eruh Meslek Yüksekokulu müdürü Sayın Bedrettin VAROL'la, müdür yardımcısı Sayın Yahya AKTU'ya ve değerli öğrencilerine şükranlarımızı sunuyoruz.’’ diyerek açıklamada bulundu.

Bu güzel ve anlamlı etkinlikten dolayı öğrencilerimizi tebrik eder, diğer yapacakları ziyaretler için başarılar dileriz.

Eruh Meslek Yüksekokulu
26.11.2019