Eruh Meslek Yüksekokulu Öğrencilerimizden Kadınlarımızın Yüzünü Güldüren 8 Mart Kadınlar Günü Etkinliği.

Eruh Meslek Yüksekokulu ve öğrencilerimiz olarak gerçekleştirdiğimiz etkinlik ve faaliyet çalışmalarımıza 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir yenisini daha ekledik. Etkinlik kapsamında Meslek Yüksekokulu öğrencilerimiz, Eruh ilçemizde ikamet eden ve her zorlukla başa çıkabilmeyi başarmış emektar ve cefakar kadınlarımızı gerek ikamet adreslerinde gerekse de yolda, çarşıda, pazarda ziyaret ederek bu anlamlı günün anısına karanfiller dağıtarak bir nebze de olsa kadınlarımıza moral ve motivasyon anlamında destek oldular.
Bu güzel ve anlamlı etkinlikten dolayı öğrencilerimizi tebrik eder tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarız.
Öğr. Gör. FATİH PULAT (0484) 212-1111 / 4026
Eruh Meslek Yüksekokulu