Eruh Mehmet Akif ERSOY Ortaokulu Satranç Kulübü öğrencilerinden Ziyaret

Eruh Mehmet Akif ERSOY Ortaokulu Satranç Kulübü öğrencileri ve  Kulübün Rehber Öğretmeni Kübra ÖNGENLİ ile birlikte Meslek Yüksekokulumuza ziyarette bulundular. Yüksekokul binasını gezerek Meslek Yüksekokulu Sekreter V. ve Öğrenci İşleri Sorumlusu Mehmet AZGER'e Üniversite ve bölümlerle ilgili sorular sorularak bölümler hakkında bilgi alındı. Öğrenciler Meslek Yüksekokul çalışanları ile satranç oynayarak yeteneklerini geliştirme fırsatı buldular. Ayrıca okul bahçesinde ve sosyal faaliyet alanlarında oyunlar oynayarak oldukça eğlenceli ve faydalı zaman geçirdiler. Meslek Yüksekokulumuz öğrencileri, personelleri ve Kulübün Rehber Öğretmeni Kübra ÖNGENLİ ile istişarede bulunarak birlikte gelecek sene için daha kapsamlı faaliyet ve organizasyonları yapabileceği konusunda karar alındı. Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Öğr. Gör. Bedrettin VAROL, Meslek Yüksekokulu Sekreter V. Mehmet AZGER ile idari personel Hamit ACAR öğrencilerle birebir ilgilenerek kurumlar arası iletişime de vurguda bulunuldu. Ziyaretleri için  Satranç Kulübü öğrencileri ile Kulübün Rehber Öğretmeni Kübra ÖNGENLİ'ye teşekkür ederiz.
Öğr. Gör. FATİH PULAT (0484) 212-1111 /
29.5.2019